Valget om å ta et plastikkirurgisk inngrep er en stor avgjørelse, og det er viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Ved konsultasjon gir vi deg råd og veiledning ut fra dine ønsker og behov. En konsultasjon hos våre plastikkirurger er uforpliktende.

Eminent plastikkirurgi har tilknyttet narkose- og operasjonspersonell som er håndplukket på bakgrunn av personlige egenskaper og faglig dyktighet. Sammen med operatøren vil disse sørge for at din operasjon blir en omsorgsfull og trygg opplevelse. Etter inngrepet følges du opp av operatøren, og du kan når som helst kontakte oss om du har spørsmål.

Hjertelig velkommen til oss i Eminent kirurgi!

Med vennlig hilsen

Thom Topstad
Ansvarlig overlege
Spesialist plastikkirurgi
Medlem Norsk Plastikkirurgisk Forening og
Norsk Forening for Kosmetisk Plastikkirurgi

39786190_523630201409041_8881640039075807232_o

Dr. Thom Topstad, Ansvarlig overlege | Spesialist plastikkirurgi