Eminent Plastikkirurgi har nylig inngått et samarbeid med kosmetisk sykepleier Cathrine Schjøtt. Ønsker du kosmetisk behandling, anbefaler vi på det varmeste hennes klinikk ved “Huset i Markens”.

Cathrine Schjøtt ble ferdig utdannet sykepleier i 1998 og flyttet deretter til Oslo hvor hun jobbet på Diakonhjemmet sykehus og Rikshospitalet. Hun startet i år 2000 og arbeide som kosmetisk sykepleier på Hud og hårklinikken ved Aker Brygge. Dette var en av de første kosmetiske klinikkene hvor sykepleiere fikk sette kosmetiske injeksjoner og ble lært opp av Dr. Jarl Bunæs og Dr. Stein Tveten. Cathrine har siden den gang fortsatt med kosmetiske injeksjoner som selvstendig og reisende sykepleier, blant annet for Beth`s beauty, som er regnet som Oslo´s nr 1 salong når det gjelder hudpleie.
De siste 15 årene har hennes faste base vært Renate`s dagspa i Kristiansand, hvor de har bygd opp en egen medispa avdeling. Hun har i tillegg arbeidet på Klinikk Oslo, Grimstad hudpleie og aromaterapi og Klinikk Nova.
De siste 6 årene har hun også vært tilknyttet selskapet Esthetica medical. De har agenturet på Teosyal (filler) i Norge og her har hun undervist i primært leppeinjeksjoner og beautybooster behandlinger for nye leger/sykepleiere/tannleger som skal drive med fillerbehandlinger.
Cathrine har nå startet opp sin egen praksis i Huset i Markens, hvor hun tilbyr alt av kosmetiske behandlinger.
Ansatte6